Søg

Reklamation og Returret

Skulle du have en reklamation på et produkt købt hos Corwin E-bikes, kan du enten ringe til os eller sende en e-mail indeholdende følgende oplysninger:

• Ordrenummer (du finder det på fakturaen eller på ordrebekræftelsen)
• Klar beskrivelse af skaden eller fejl (hvad er sket, hvornår er det sket, hvordan skete det)
• Et billede af den defekte del/cykel

Returnering (30 dages fortrydelsesret)

Når du køber en elcykel hos Corwin E-bikes, har vi naturligvis stor forståelse for, at du gerne vil se, mærke og prøvekøre din nye cykel, inden du beslutter dig. Ud over de prøvemuligheder vi tilbyder dig i vores showrooms, har du også muligheden for at teste den leverede elcykel i dine egne omgivelser, med de muligheder, som købeloven sikrer dig.( max kørsel 5 km)


30  dages fortrydelsret

Ifølge købeloven kan du de første 14 dage efter modtagelsen af din elcykel fortryde købet. Det giver dig tid til at afprøve din nye elcykel, som havde du købt den i en fysisk forretning. Vi har ufvidet denne mulighed til at gælde i 30 dage Du skal dog være opmærksom på, at hvis du returnerer elcyklen med brugsridser, slid eller skidt, så kan vi ikke tilbagebetale den fulde købesum, da vi herefter ikke kan sælge den som en ny cykel.

Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret:

• Du skal informere os om, at du ønsker at returnere cyklen. Enten per mail, telefon eller henvendelse i et af vores showrooms
• Der skal være indgået en aftale, inden du fysisk kan indlevere elcyklen
• Cyklen må ikke have skrammer/skader/skidt og må maks. have kørt 5 km*
• Cyklen skal retuneres rengjort uden skidt og snavs, er den ikke det, fratrækkes 540,00 fra returbeløbet
• Cyklen skal være emballeret så den ikke får skrammer eller ridser under trasporten tilbage til os (Vi anbefaler at den orignale kasse gemmes til evt. retunering)
• Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og lignende

*Har cyklen kørt over 5 km fratrækkes 25% af salgsprisen ved eventuel returnering.

Ved anmodning om returnering af en cykel som har yderligere skader efter brug eller kørt mere end de 5 km, bestemmes fratrækningsprocenten (minimum 25%) af en uddannet cykelkaniker som vurderer cyklens stand.

Der kan bestilles en GRATIS Cykelreturlabel her: https://ebikes.dk/returfragt ( BEMÆRK GRATIS RETURLABEL GÆLDER KUN CYKELORDRER, IKKE TILBEHØRSORDRER)

Filters
Sort
display