Søg

Kvalitet og garanti

Kvalitet

Alle elcykler i vores sortiment er højkvalitetsprodukter. Elcyklerne er fremstillet af nogle af de bedste delkomponenter fra hele verden. Motorerne og elsystemerne er fra verdens største producent BAFANG, SHIMAO og SHENGYI. Vores kvalitetsbatterier med høj ydeevne kommer fra PHYLION, som er verdens største producent af lithiumbatterier til elcykler.

Alle delkomponenterne til vores markedstilpassede elcykler bliver samlet på en af Europas største og mest moderne samlefabrikker med mere end 20 års erfaring.
Cyklernes unikke samlekvalitet er et kardinalpunkt i de strenge kvalitetskrav, som vi i Corwin E-bikes stiller til vores producent: Hver eneste elcykel kontrolleres og testes individuelt, inden den sendes afsted til kunden og hver enkelt elcykel er registreret og kan spores tilbage i produktionslinjen.

Reklamationsret

Hos Corwin E-bikes har du altid 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at din cykel enten vil blive repareret, ombyttet eller du vil få pengene tilbage eller afslag i prisen, hvis den går i stykker eller har mangler. Vær opmærksom på at ved fejlagtig brug eller ved skadende adfærd dækker reklamationsretten ikke.
Ved normal brug og vedligeholdelse får du op til 5 års garanti på materiale og konstruktion af stel. På dele på elcyklen er der 2 års reklamationsret på materiale og konstruktion. Dele som dæk, bremseklodser, sadel, kæde, klinger, krankboks og lejer betegnes som slidele og er ikke dækket af reklamationsretten, dog hvis der er tale om konstruktion og/eller materialefejl.


Behandling af garanti og reklamationssager foregår igennem vores eget servicenetværk. Kontakt venligst vores kundeservice på mail service@ebikes.dk vi vil så på mail, komme retur med det vidre forløb.

Hvis du oplever problemer med din cykel, kontakt da venligst vores kundeservice, så vil vi med glæde hjælpe dig. Det  foregår ved at sende os en e-mail, eventuelt med billeder af problemet, samt ordrenummer. Send mail til: service@ebikes.dk


Ovennævnte gælder kun for den første ejer af elcyklen.

Hent vores service- og garantibetingelser

Filters
Sort
display