Søg

Kvalitet og garanti

Kvalitet

Alle elcykler i vores sortiment er højkvalitetsprodukter. Elcyklerne er fremstillet af nogle af de bedste delkomponenter fra hele verden. Motorerne og elsystemerne er fra verdens største producent BAFANG. Vores kvalitetsbatterier med høj ydeevne kommer fra PHYLION, som er verdens største producent af lithiumbatterier til elcykler.

Alle delkomponenterne til vores markedstilpassede elcykler bliver samlet på en af Europas største og mest moderne samlefabrikker med mere end 20 års erfaring.
Cyklernes unikke samlekvalitet er et kardinalpunkt i de strenge kvalitetskrav, som vi i Scandinavian E-bikes stiller til vores producent: Hver eneste elcykel kontrolleres og testes individuelt, inden den sendes afsted til kunden og hver enkelt elcykel er registreret og kan spores tilbage i produktionslinjen.

Garanti

Hos Scandinavian E-bikes har du altid 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at din cykel enten vil blive repareret, ombyttet eller du vil få pengene tilbage eller afslag i prisen, hvis den går i stykker eller har mangler. Vær opmærksom på at ved fejlagtig brug eller ved skadende adfærd dækker reklamationsretten ikke.
Ved normal brug og vedligeholdelse får du op til 10 års garanti på materiale og konstruktion af stel og fast forgaffel. På dele på elcyklen er der 2 års garanti på materiale og konstruktion. Sliddele som dæk, bremseklodser, sadel, kæde, klinger, krankboks, motor og batteri er ikke dækket af garanti, men reklamationsret, hvis der er tale om konstruktion og/eller materialefejl.
Henvendelser vedrørende garanti og reklamationsret foregår igennem vores eget serviceværksted. Kontakt venligst vores kundeservice på tlf. 7025 1575. Som udgangspunkt skal alle reklamationssager indleveres i et af vores showrooms.

Hvis du oplever problemer med din cykel, kontakt da venligst vores kundeservice, så vil vi med glæde hjælpe dig. Du kan også sende os en e-mail, eventuelt med billeder af problemet, så vi kan forsøge at fastslå, om der er tale om en reklamationssag. info@e-bikes.dk
Betingelser
Ovennævnte garantibestemmelser gælder kun for den første ejer af elcyklen.

Hent vores service- og garantibetingelser

Filters
Sort
Display