Søg

El mountainbike

El Mtb, e-mtb, el mountainbike kært barn har mange navne. Men altså en mountainbike med elmotor.

Lad os først og fremmest få ryddet skrønerne af vejen. En el mtb er en ekstra hjælp til dig som elsker at køre offroad i skoven, og vi mener på ingen måde at det er snyd at køre på en el mountainbike i stedet for en almindelig mountainbike. Med en e-mtb kan du være længere tid i skoven og lave det du elsker – nemlig at give den gas offroad. Og når du nu har muligheden for selv at indstille hjælpeniveauet på cyklen, kan du jo indstille den til at hjælpe dig mest til og fra skoven og lidt mindre når du kører i skoven.

Du skal have en ordentlig motor på din El Mtb

Det er klart at du skal have en ordentlig motor på din el Mtb og batteriet skal også være større. Det er alt sammen med til at gøre en e-mtb en smule dyre end andre elcykler. Hos finder du et lille udvalg af el mountainbikes som er designet og udviklet i Danmark og samlet på vores europæiske fabrik.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

E-pulze E-mtb E7000

Super fed E-mtb til en pris der aldrig bliver billigere
DKK 29.999,00 DKK 14.999,00

DV E-MTB

Super velkørende E-MTB med kraftig baghjulmotor og masser af power Kun få stk. på lager
DKK 16.999,00 DKK 10.999,00

Corwin E-MTB

Super velkørende E-MTB med kraftig baghjulmotor 45nm og masser af power. Monteret med 603 WH batteri som giver lang rækkevidde. Fjeder forgaffel med remote Lockout og kraftige hydrauliske skivebremsere på begge hjul.
DKK 22.999,00 DKK 14.999,00
Filters
Sort
display