Søg

Om os

Corwin E-bikes er din nye online leverandør af elcykler i høj kvalitet. Med mere end 20 års erfaring i cykelbranchen vil stifterne af Corwin E-bikes, Tanja og Per Frederiksen, udfordre den eksisterende cykelbranche: Danskerne skal have nem adgang til et bredt udvalg af elcykler i høj kvalitet – til særdeles konkurrencedygtige priser.


Det kan vi tilbyde, fordi vores forretningskoncept er enkelt: Vi sælger udelukkende vores e-cykler via internettet. Vi håndterer alle led i processen – fra fabrik til dig. Derfor kan vi også spare alle de fordyrende mellemled væk. Til glæde for dig som køber.

Corwin E-bikes’ elcykler er udviklet og designet i Danmark, men produceres på vores europæiske samlefabrik. Herfra bliver elcyklen også leveret direkte til dit dørtrin – hvis da ikke, vi allerede har din drømmemodel på lager. Du har selvfølgelig altid mulighed for at se og prøve vores forskellige modeller i vores Showrooms, inden du beslutter dig.

Vi mener, at vores onlinekoncept er banebrydende i en traditionel og lidt støvet cykelbranche. Vi forudser, at produktion og detailsalg vil smelte sammen i fremtiden og at afstanden mellem producent og kunde bliver meget kortere.


Vi har tilladt os at tage forskud på fremtiden til gavn for dig. Både hvad angår design og kvalitet - men også hvad angår pris. I Corwin E-bikes har vi taget hul på fremtidens måde at handle elcykel på: Europæisk samlekvalitet kombineret med dansk knowhow. Fra fabrik til dig.

Filters
Sort
display