Søg

Service og garantibetingelser

Hent som pdf

Service og garantibetingelser

Tillykke med din nye elcykel.

Vi har i servicefolderen her samlet de vigtigst oplysninger omkring Service, garanti og vedligeholdelse på din nye el-cykel. 

Færdigsamling - Klargøring

Da din nye cykel kommer 98% samlet skal du selv klargøre og samlet cyklen færdig, det er vigtigt at hele cyklen efterspændes før brug. Særlig vigtigt er det at pedalerne monteres korrekt, pedalen mærket med R monteres i tandhjulssiden og pedalen mærket med L monteres i den anden side (bemærk der her er modsat gevind) vi anbefaler at se denne lille video før montering af pedalerne
http://www.cykeltutor.dk/montering-af-pedaler

HUSK også at sætte batteriet til opladning, så det er helt ladet op før brug.

Diverse manualer, samleguides samt guide til display er klar til download her

https://ebikes.dk/downloads

Reklamationsret 

På selve cyklen og dens elektriske dele inkl. batteri ydes 2 års reklamationsret ifølge dansk købelov. 

E-bikes.dk fraskriver sig ethvert ansvar ved ulykker, der skyldes forkert brug af batteri eller oplader. Reklamationsret bortfalder også ved fejlagtig opladning, samt brug af anden lader og batteri end det der fulgte med ved køb af cyklen. 

Opstår der problemer, er du velkommen til at kontakte os på telefon 7025 1575 eller info@e-bikes.dk HUSK altid kopi af kvittering.

På batteriet og opladeren ydes garanti under forudsætning af, at batteriet er behandlet som der er foreskrevet i denne servicefolder. Skulle der opstå fejl på batteriet skal det sendes tilbage til os hvor vi vil lave en batteritest.

På alle cykler gælder det, at almindelige sliddele som bremseklodser, slanger, batterier i lygter, dæk og håndtag ikke er dækket af reklamationsretten. Skulle der opstå reklamations berigtiget fejl eller problemer skal vi kontaktes for aftale af videre forløb.

Stelnummer: WPW                                       PVedligeholdelse 

Giv din cykel en teflon/silikonespray overalt før du kører ud i det danske vejr, det vil få din cykel til at se bedre ud længere. Især batteri og kontrolboks må gerne behandles medvoks, fedt eller silikone. Det vil hjælpe med at holde dem vandtætte og du må gerne efterbehandle. Cyklens el-dele og kontakter kræver ikke direkte vedligeholdelse, da de fleste små dele og komponenter er samlet, gemt og beskyttet. Men du må gerne spraye dem over med kontaktspray eller teflon/silikonespray. Det vil hindre vand og snavs fra at trænge ind. Resten af cyklen skal efterses, smøres og efterstrammes, men husk at du på en elcykel kører hurtigere og derfor vil cyklen få flere påvirkninger end normalt, så vær opmærksom på – især i cyklens første måneder – at skruer kan løsne sig, kabler strækkes osv. Glem ikke at stramme de små skruer, der holder cyklens bagagebærer og skærme fast. 

Gå til cykelhandleren for at få din cykel serviceret, vi anbefaler følgende service interval

  1. Servicetjek efter 1-2 måneder

  2. Efterfølgende servicetjek ca. hver 7 måned

Rust:

På alle blanke dele, skruer skærmstivere vil der kunne forekomme rust. Det starter som overflader rust som kan begynder allerede 1-2 måneder i det danske vejrlig. Det kan let pudses af hvis det tages når det opdages, du kan give delene efterbehandling med Autosol eller Glerustol. Et godt tip er dog at bruge vedligeholdelse spray til alle blanke dele samt pedalaksler mm. før cyklen tages i brug.

(bemærk korrekt servicering og vedligeholdelse af cyklen er vigtig for opretholdelse af de 2 års reklamationsret)

Vinteropbevaring 

Rengør cyklen før opbevaring. Smør kæde og andre bevægelige dele. Behandl alle forkromede dele, skruer osv. med vedligeholdelses spray, hvis du vil holde din cykel pæn og i orden HUSK at tage batteriet med inden døre og lad det op mindst 1 gang hver måned

Motor 

Motoren findes i forhjulet, baghjulet på cyklen eller i kranken. Der skal skiftes fedt i tandhjulene og hjulakslen smøres med jævne mellemrum, mindst en gang om året, dette gælder dog kun for motor placeret i forhjul og baghjul

(bemærk korrekt servicering og vedligeholdelse af cyklen er et krav for opretholdelse af de 2 års reklamationsret)

Batteri

Batteriets holdbarhed og levetid afhænger bl.a. af belastning, vejr, opbevaring og temperaturforhold. Opbevar altid batteriet inden døre, når det ikke er i brug. Lad ikke batteriet sidde på cyklen om natten, da der vil kunne dannes kondensvand i batteriet, hvis det ikke kommer ind i varmen. Batteriet er modstandsdygtig over for det danske vejr, men vil påvirkes af ekstrem høj varme eller frost. 

Batteriet er vedligeholdelsesfrit, men skal oplades 2-3 timer hver måned, hvis du ikke bruger cyklen. Efterspray med voks eller silikone for at holde det vandtæt. 

 

Stelnummer

Husk at notere cyklens stelnummer det står foran på kronrøret eller under kranken af cyklen. Det er DIT ansvar at gemme stelnummeret. Låsebevis kan downloades på: https://ebikes.dk/downloads

Noter, WPW foran cyklens rammenummer og P til sidste, dette er stelnummeret.

Advarsler 

• Brug af andre opladere til opladning af batteriet end den originale kan skade batteriet og skabe farlige forhold. Garanti bortfalder hvis forkert eller uoriginal lader bruges, samt ved forkert opladning, der er f.eks. ingen grund til at batteriet oplader i dagevis. 

• Forsøg ikke at adskille motor og elektriske komponenter på cyklen, såsom oplader og batteri. 

• Læg batteri og lader så de er utilgængelige for børn. 

• Brug ikke den medfølgende lader til andet end cyklens batteri. 

• Undgå at lægge ting ovenpå opladeren. 

• Undgå at lægge batteri og lader steder, hvor det kan blive udsat for fugt. 

• Når batteriet er opladet, fjern da stikket eller sluk for strømmen i stikkontakten. 

• Oplad batteriet 2-3 timer hver måned uanset brug. 

• Udsæt ikke batteriet for svingende temperaturer.

 

Hent som pdf

Filters
Sort
Display