Søg
RSS

Blog indlæg af '2021' 'januar'

Derfor er Corwin e-bike bedre
Derfor er Corwin e-bike bedre

Det er ikke bare salgsgas, når vi siger, at Corwin elcyklerne er Danmark's billigste elcykel. Hvis du løber cyklens specifikationer igennem, er det tydelig, at du får rigtig meget cykel for pengene.

Motor & Batteri

Elsystemet kommer fra BAFANG. De er en af verdens største producenter af elcykel motorer. Batteriet er fra Phylion. De leverer batterier til mange af de kendte mærker på det danske marked.

Kendte producenter giver tryghed

Med motorsystem og batteri fra store velkendte producenter, er du sikker på, din elcykel kan serviceres hos din lokale cykelmekaniker. Der findes nemlig et fuldt reservedelsprogram til cyklen. Desværre ser vi ofte, at folk der har købt en billig elcykel, efterfølgende har problemer med at få den serviceret eller repareret. Reservedelsprogrammet er mangelfuld eller ikke eksisterende.

3-bremsesystem giver EKSTRA sikkerhed på din Corwin E-bike

Da man ofte kører hurtigere på en elcykel end på en almindelig cykel, betyder det rigtig meget, at sikkerheden er i top. Vi ser desværre alt for ofte, at producenten sparer den ekstra bremse væk - endda også på topmodeller og brands. Det gør vi ikke! Alle CORWIN elcyklerne leveres med vores 3-bremsesystem, som består af en fodbremse, samt 2 håndbremser.*

Kørekomfort er en vigtig parameter

Som elcykelejer kører du ofte meget længere (og hurtigere) på din elcykel, end du ville gøre på din almindelige cykel. Derfor er kørekomforten rigtig vigtig. Her har vi heller ikke sparet noget væk. Du får en elcykel med en komfortabel saddel samt affjedring i saddelpinden. Affjedring i forgaflen, ergonomiske håndtag, samt en justerbar frempind, så du kan indstille cyklen i den kørestilling der passer til dig.

Samtidig leveres cyklen med punktérbeskyttede dæk. Du skal derfor ikke længere bekrymrer dig om flade dæk på cykelturen. OG skal du trække cyklen, f.eks igennem gågaden, har vores CORWIN elcykel walk assist, hvor motoren hjælper dig med at trække cyklen.

Med til komforten hører også en LCD kørecomputer, der blandt andet kan indstilles med triptæller og total distance. Her kan du også holde øje med hvor hurtigt du kører og hvor meget batteri der er tilbage.

* Corwin Copenhagen Limited Disc bruger i stedet for 3-Bremsesystemet SAFETY Brake systemet. Dette system består af TEKTRO hydrauliske skivebremser for og bag

Filters
Sort
display